سفارش تبلیغ
صبا ویژن
پشتیبانخانهنشانی ایمیل من

هدف گروگانگیرى اعضاى حماس - علی قنادی

[ کمیل پسر زیاد گفت : امیر المؤمنین على بن ابى طالب ( ع ) دست مرا گرفت و به بیابان برد ، چون به صحرا رسید آهى دراز کشید و گفت : ] اى کمیل این دلها آوند هاست ، و بهترین آنها نگاهدارنده‏ترین آنهاست . پس آنچه تو را مى‏گویم از من به خاطر دار : مردم سه دسته‏اند : دانایى که شناساى خداست ، آموزنده‏اى که در راه رستگارى کوشاست ، و فرومایگانى رونده به چپ و راست که درهم آمیزند ، و پى هر بانگى را گیرند و با هر باد به سویى خیزند . نه از روشنى دانش فروغى یافتند و نه به سوى پناهگاهى استوار شتافتند . کمیل دانش به از مال است که دانش تو را پاسبان است و تو مال را نگهبان . مال با هزینه کردن کم آید ، و دانش با پراکنده شدن بیفزاید ، و پرورده مال با رفتن مال با تو نپاید . اى کمیل پسر زیاد شناخت دانش ، دین است که بدان گردن باید نهاد . آدمى در زندگى به دانش طاعت پروردگار آموزد و براى پس از مرگ نام نیک اندوزد ، و دانش فرمانگذارست و مال فرمانبردار . کمیل گنجوران مالها مرده‏اند گرچه زنده‏اند ، و دانشمندان چندانکه روزگار پاید ، پاینده‏اند . تن‏هاشان ناپدیدار است و نشانه‏هاشان در دلها آشکار . بدان که در اینجا [ و به سینه خود اشارت فرمود ] دانشى است انباشته ، اگر فراگیرانى براى آن مى‏یافتم . آرى یافتم آن را که تیز دریافت بود ، لیکن امین نمى‏نمود ، با دین دنیا مى‏اندوخت و به نعمت خدا بر بندگانش برترى مى‏جست ، و به حجّت علم بر دوستان خدا بزرگى مى‏فروخت . یا کسى که پیروان خداوندان دانش است ، اما در شناختن نکته‏هاى باریک آن او را نه بینش است . چون نخستین شبهت در دل وى راه یابد درماند و راه زدودن آن را یافتن نتواند . بدان که براى فرا گرفتن دانشى چنان نه این در خور است و نه آن . یا کسى که سخت در پى لذت است و رام شهوت راندن یا شیفته فراهم آوردن است و مالى را بر مال نهادن . هیچ یک از اینان اندک پاسدارى دین را نتواند و بیشتر به چارپاى چرنده ماند . مرگ دانش این است و مردن خداوندان آن چنین . بلى زمین تهى نماند از کسى که حجّت بر پاى خداست ، یا پدیدار و شناخته است و یا ترسان و پنهان از دیده‏هاست . تا حجّت خدا باطل نشود و نشانه‏هایش از میان نرود ، و اینان چندند ، و کجا جاى دارند ؟ به خدا سوگند اندک به شمارند ، و نزد خدا بزرگمقدار . خدا حجتها و نشانه‏هاى خود را به آنان نگاه مى‏دارد ، تا به همانندهاى خویشش بسپارند و در دلهاى خویشش بکارند . دانش ، نور حقیقت بینى را بر آنان تافته و آنان روح یقین را دریافته و آنچه را ناز پروردگان دشوار دیده‏اند آسان پذیرفته‏اند . و بدانچه نادانان از آن رمیده‏اند خو گرفته . و همنشین دنیایند با تن‏ها ، و جانهاشان آویزان است در ملأ اعلى . اینان خدا را در زمین او جانشینانند و مردم را به دین او مى‏خوانند . وه که چه آرزومند دیدار آنانم ؟ کمیل اگر خواهى بازگرد . [نهج البلاغه]

 RSS 

کل بازدید ها :

34879

بازدیدهای امروز :

200


وضعیت من در یاهو

یــــاهـو


لوگوی من

هدف گروگانگیرى اعضاى حماس - علی قنادی

موضوعات وبلاگ

اوقات شرعی


لوگوی دوستان



لینک دوستان

ایران هسته ای(nuclear iran)


جستجو

با سرعتی بی‏نظیر و باورنکردنی
متن یادداشت‏ها و پیام‏ها را بکاوید!


اشتراک

 


آوای آشنا


نوشته های قبلی

آرشیو
پاییز 1386
تابستان 1385
بهار 1385
بهار 1384


[ خانه | مدیریت وبلاگ | شناسنامه | پست الکترونیک ]

علی قنادی تاریخ شنبه 85/4/10 ساعت 8:16 صبح

تل آویو روز چهارشنبه در یک حرکت غیرمنتظره ۶۵ نفر از اعضاى کابینه، مجلس و مقامات بلند پایه جنبش مقاومت اسلامى فلسطین(حماس) را به گروگان گرفت. ظاهراً این اقدام به تلافى گروگانگیرى دو سرباز اسراییلى به دست فلسطینیان اتفاق افتاده، ولى شدت واکنش به حدى است که سوال مهمى را پیش رو مى گذارد؛ آیا گروگانگیرى ۶۵ مقام بلند پایه حماس فقط و فقط به خاطر دستگیرى دو سرباز اسراییلى است یا اینکه اهداف دیگرى را دنبال مى کند؟
۱- پس از عقب نشینى یکجانبه اسراییلى ها از غزه که توسط آریل شارون اجرا شد و ایهود اولمرت نیز آن را دنبال کرد، جناح هاى تندرو اسراییلى انتقادهاى تند و تیزى علیه کابینه جدید مطرح کردند. حتى ترسیم منطقه موسوم به نوار سبز نیز نتوانست امنیت اسراییلى ها را تامین کند و پرتاب موشک هاى موسوم به قسام جناح هاى مخالف عقب نشینى از غزه را در مقابل اولمرت در موقعیت تهاجمى قرار داد. طى چند ماه گذشته در جامعه یهودیان تندرو صحبت هاى زیادى درباره لزوم بازگشت به غزه مطرح شده و سر کلیشه تبلیغاتى خیلى از روزنامه هاى انگلیسى زبان و تندرو اسراییلى را که نگاه کنید، جمله«back to gaza» به چشم مى خورد. به گروگان گرفته شدن دو سربازاسراییلى به دست فلسطینیان، موج انتقاد جناح مقابل اولمرت را علیه او افزایش داد. به همین خاطر خیلى ها معتقدند که حرکت هاى تند ارتش اسراییل و گروگانگیرى بلند پایگان حماس، نوعى واکنش ضمنى به موج انتقادات داخلى درباره ناتوانى از تامین امنیت غزه پس از خروج است. به بیان واضح تر حرکت اولمرت حاوى این مفهوم ضمنى است که تل آویو حتى بعد از خروج از غزه نیز با سیاست موسوم به «مشت آهنین» قادر است امنیت خود را در غزه تامین کند.
۲- گروگانگیرى ۶۵ مقام بلند پایه حماس براى مردم فلسطین حاوى این پیام نانوشته است که روى کارآمدن این جنبش چیزى جز رنج و درد براى آنها به همراه نداشته است. اولمرت با حمله به مناطق فلسطینى و به گروگان گرفتن رهبران حماس مى خواهد این مفهوم را به شهروندان فلسطینى منتقل کند که اگر شما خود حماس را از قدرت کنار نگذارید، علاوه بر تحریم اقتصادى و فشار سیاسى، باید شاهد عواقب دیگرى هم باشید. نوعى کودتاى غیر مستقیم براى سرنگون کردن حماس از قدرت روى دیگر این سکه است.
۳- تل آویو «یکجانبه» از غزه عقب نشینى کرد و نه تنها حماس و بلکه هیچ کدام از گروه هاى فلسطینى حاضر نشدند تضمینى درباره عقب نشینى از غزه به اسراییلى ها بدهند. هاآرتص دیروز در تحلیلى عقب نشینى ازغزه را حرکتى درست خواند، ولى دولت اسراییل را متهم کرد که خیلى زود دست به این کار زده است. یک روزنامه دیگر اسراییلى نوشت: دوستان من،عقب نشینى از غزه موفقیت تاکتیکى مهمى بود، ولى یک شکست استراتژیک سوزاننده است. اکنون تل آویو بدون هیچ گونه تضمین امنیتى غزه را تخلیه کرده و تامین امنیت آن به دغدغه اصلى اولمرت و جناح او تبدیل شده است. شاید اسراییلى ها با اشغال دوباره غزه و به گروگان گرفتن اعضاى حماس و حرکت هایى از این قبیل، به دنبال این هستند تا نوعى فشار بین المللى براى دستیابى به تضمینى براى تامین امنیت غزه ایجاد کنند. به عبارتى اولمرت به دنبال آن است تا با تکرار اقدامى مشابه عملیات «خوشه هاى خشم» در جنوب لبنان، پاى جامعه بین المللى را به سرزمین هاى اشغالى فلسطینى باز کند. اولمرت مى خواهد خروج از غزه را با یک توافق بین المللى براى تامین امنیت اسراییل همراه کند.


[ خانه | مدیریت وبلاگ | شناسنامه | پست الکترونیک ]

©template designed by: www.parsitemplates.com